NATURAL TEMPTATION SPECERIJEN

Smaakvolle, biologische specerijen voor uw keuken

Al meer dan 35 jaar heeft de Organic Flavor Company (OFC) in Veenendaal ervaring met het maken van biologische, smaakvolle thee en het maken van kruidenmengsels.

Natural Spices: een range van acht smaakvolle (specerijen)mixen om lekkere wereldse gerechten mee te maken. Heerlijke biologische mixen waarbij, dankzij de toevoeging van zeewier, geen of minder zout behoeft te worden toegevoegd.

De mixen zijn verpakt in een handig, milieuvriendelijk blikje. Gemakkelijk te doseren en na gebruik weer goed af te sluiten. Door de frisse uitstraling zijn het bovendien leuke eyecatchers in elke keuken.

Voor elk gerecht is er wel zo’n heerlijke mix beschikbaar. Proef de subtiele smaak van kleurrijk India. Garam masala is een ingrediënt in veel Indiase gerechten zoals tandoori. Of wat dacht u van Ras el hanout. Een geliefd specerijenmengsel uit de Marokkaanse keuken! Maak een heerlijke couscous met Ras el hanout. Perfect voor stoofschotels in de Tajine.

Het verhaal

Ontdek het assortiment aan biologische (kruiden)thee en specerijen van Natural Temptations uit Veenendaal.  Allemaal smaakvolle producten, biologisch en soms met een achterliggende boodschap. Maar vooral producten met een bijzondere herkomst. De ingrediënten komen van fairtrade projecten uit o.a. Vietnam. Hier groeit onze fijne, smaakvolle groene thee. Maar ook lekkere specerijen zoals kaneel, gember en steranijs die in de thee en in specerijen worden gebruikt.

Organic Flavour Compagny zet met de specerijen van Natural Temptations in op de ondersteuning van boeren met de juiste begeleiding en praktische trainingen. Dit waarborgt een zekere toekomst voor de boeren en levert eerlijke producten op. Hun toekomst is onze gezamenlijke toekomst.

VERKOOPPUNTEN

DuZa4Fair, Passage 24 – Veenendaal
(onderdeel van het Trefpunt#duurzaam)

*voor andere verkooppunten zie  http://naturaltemptation.eu/kopen

PRODUCENT

Organic Flavour Company – Veenendaal

Mix E free kruiden
Mix E free kruiden