ORGANISATIE

Veenendaal4Fair is een vrijwilligersorganisatie die onafhankelijk is en geen winst maakt. Ons doel is consumenten en ondernemers bewust maken van de mogelijkheden om eerlijk, duurzaam en verantwoord bezig te zijn. Veenendaal4Fair zorgde ervoor dat Veenendaal een Fairtrade Gemeente werd. Veenendaal4Fair wil het duurzame bewustzijn in Veenendaal verder vergroten door eerlijke informatie te geven over herkomst van producten zodat het makkelijker wordt om bewuste, duurzame keuzes te maken. De focus ligt op kleine dingen die je zelf kunt doen. Zonder in te leveren op kwaliteit of gemak!

Veenendaal4Fair heeft een bestuur dat de grote lijnen in de gaten houdt en een programmateam dat verantwoordelijk is voor de dagelijkse aansturing van de organisatie. Verder zijn er verschillende werkgroepen actief.

  • De werkgroep communicatie is verantwoordelijk voor de website, de catalogus van producten met een verhaal en de zichtbaarheid in de (sociale) media.
  • De werkgroep winkel beheert de winkel DuZa4Fair (Passage 24) en zorgt voor een inspirerend assortiment van duurzame producten.
  • De werkgroep zakelijke markt onderhoudt een uitgebreid netwerk van contacten met ondernemers en organisaties. Deze werkgroep verzorgt ook duurzame catering onder de naam Fair Food & More.

Contactgegevens

Ons kantoor: Passage 24 – 3901 AZ  VEENENDAAL
Onze winkel: DuZa4Fair – Passage 24 – VEENENDAAL
e-mailadres: info@veenendaal4fair.nl
website: www.veenendaal4fair.nl  

Jaarverslag

Wil je ons laatste jaarverslag bekijken? Stuur dan een mailtje naar info@veenendaal4fair.nl. We sturen je het digitale verslag dan zo snel mogelijk toe.