KOFFIEPRO – VEENENDAAL

KOFFIEAUTOMATEN OP DE ZAAK KUNNEN ANDERS!

Het Veenendaalse bedrijf KoffiePro levert koffie van UTZ gecertificeerde koffieboeren in  capsules zónder plastic of aluminium. De Nespresso®* compatible koffie capsules zijn gemaakt van 100% plantaardig materiaal en volledig biologisch afbreekbaar. En van elke gebruikte Oceano Coffee koffiecapsule gaat er een gedeelte naar The Ocean Cleanup, het initiatief van Boyan Slat. Informeer ook eens naar de professionele en tegelijk duurzame koffiemachines voor de zaak, op kantoor of in de horeca. En geniet voortaan van koffie zonder bijsmaak.

HET VERHAAL

De biologisch afbreekbare koffiecups. Het geheim ligt in het materiaal dat wordt gebruikt in Oceano’s plantaardige capsules. Volledig gemaakt van suikerriet en suikerbieten. Dit betekent dat de capsule kan worden afgebroken tot compost.

Oceano Coffee staat voor GEEN plastic en GEEN aluminium. Gemaakt van 100% plantaardig materiaal en volledig biologisch afbreekbaar.

Maar ook de gemalen koffiebonen in de Oceano Coffee capsules zijn afkomstig van UTZ gecertificeerde koffieboeren die oog hebben voor het milieu en de werkomstandigheden van de arbeiders.

Tot slot . Met Oceano Coffee wordt het “The Ocean Cleanup” initiatief van Boyan Slat ondersteund.  Van elke gebruikte Oceano Coffee koffiecapsule gaat er een gedeelte naar dit mooie initiatief. Het doel van “The Ocean Cleanup” is om de hoeveelheid plastic in de oceanen binnen 5 jaar met 50% te verminderen.

VOOR INFORMATIE EN VERKOOP

Koffie Pro logo

www.koffiepro.nl

Fokkerstraat 39
3905 KV Veenendaal

E-mail:  info@koffiepro.nl
Telefoon:  0318-706970

KEURMERK

koffiePro hand met koffiebonen