GESCHENKKISTJE LOKALE PRODUCTEN

Geef eens een origineel kistje met leuke en lekkere producten uit Veenendaal en omgeving weg. Ook andere duurzame thema’s zijn mogelijk: we stellen het kistje helemaal naar uw wens samen.

HET VERHAAL

Het idee achter het geschenkkistje is dat de inhoud naar wens van de opdrachtgever samengesteld kan worden, terwijl er zoveel mogelijk materialen hergebruikt worden. De kistjes zelf worden van oude pallets gemaakt door mensen van de Stichting Reinaerde. Van afgedankte horeca-tafelkleden maken zij ook een tafelloper met bijpassende servetten bijvoorbeeld.

Verder vullen we het kistje geheel naar wens, bijvoorbeeld met Veenendaalse producten. Er kan een fles No House Wine in of de Krenkelaar Cider, met of zonder alcohol. Ook met de biologische Australian Homemade producten zoals chocolade, koffie of thee zult u uw relaties positief verrassen.

Als ondernemer in de Regio Foodvalley kunt u met een leuk kistje regionale producten een uniek cadeau met een verhaal weggeven. En ook uw bedrijf profileren als duurzaam en betrokken.

PRODUCENT

Mail naar info@Veenendaal4Fair.nl om een afspraak te maken.

Betuwse molen ingen