LOKALE ONDERNEMERS

 Als ondernemer maakt u het verschil door bij catering, relatiegeschenken en de producten in uw bedrijfskantine te kiezen voor duurzaamheid. Denk aan Fairtrade koffie en thee in de kantine en de keuze voor lokale producten bij relatiegeschenken of catering.

Een relatiegeschenk krijgt veel meer impact als u kiest voor een geschenk met een verhaal. Dat kan zijn omdat er materialen hergebruikt worden en een tweede leven krijgen. Of het nu hier in de buurt gebeurt of elders op de wereld: overal creëren creatieve mensen mooie dingen en voorzien zo in hun levensonderhoud. Kijk eens naar de mogelijkheden en kies het verhaal wat u het meeste aanspreekt.

Kiest u op de zaak al voor eerlijke lokale producten of voor FairTrade? Bedenk dat u met uw keuze duidelijk maakt, dat u als bedrijf bijdraagt aan een duurzame en eerlijke samenleving. Zoals u zelf als ondernemer een redelijke prijs wilt voor uw diensten of producten, zo gunt u dat toch anderen ook. Bedenk dat dankzij uw keuze bijvoorbeeld jonge kinderen naar school kunnen, omdat ze niet hoeven mee te helpen met het gezinsinkomen.

Dat geldt natuurlijk ook voor catering. Als u een lunch, borrel of diner aanbiedt aan medewerkers of relaties, denk dan eens aan het unieke en vooral inclusieve concept van Fair Food & More. Het eten en drinken smaakt immers altijd beter als u weet dat het milieu niet onnodig wordt belast, dat u uw lokale en regionale economie steunt en dat u mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de kans geeft mee te draaien in de maatschappij.

Catering

KoffiePro

Bedrijfskantine

Relatiegeschenken