WITH A TOUCH OF ROSE

Een goede verzorging voor onze kinderen.

De zorg voor de baby’s en peuters staat voorop bij Witch a Touch of Rose. Dat betekent dat het product goed moet zijn, het materiaal verantwoord en gemaakt volgens de principes van Fairtrade: een eerlijke prijs betalen, geen kinderarbeid en verbeterde arbeidsomstandigheden. Het maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) wil dit bedrijf in alle facetten van de bedrijfsvoering terug laten komen, denk aan vervoer, afval en restmateriaal, communicatie en door samen te werken.

Als kernwaarde van With a Touch of Rose is -uiteraard- de kwaliteit van het katoen de basis, welke wordt gevolgd door een op de praktijk afgestemd ontwerp, goede verwerking en weving van de producten. De draagdoek is rekbaar en daardoor steviger dan de gemiddelde doek.  De slaapzakken hebben elastiekjes in de taille, de spuugdoekjes zijn extra groot en ze hebben een luierzak die ook goed bruikbaar is om speelgoed in op te bergen.

Het verhaal

De producten van With a Touche of Rose worden gemaakt in India. The Rajlakshmi Cotton Mills in Kolkata produceert de producten en is -als bedrijf- zowel Fairtrade als GOTS (Global Organic Textile Standaard) gecertificeerd. Bijzonder is ook dat een gedeelte van het bedrijf in handen is van katoenboeren. Zij delen dus ook mee in de winsten van het bedrijf.

In Chetna is een organisatie opgezet, waarvan de katoenboeren gezamenlijk eigenaar zijn. Inmiddels verbouwen rond de 8000 (!) boeren biologisch katoen onder de vlag van Chetna

VOOR INFORMATIE EN VERKOOP

 

 

 

With a Touch of Rose
Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen
(alleen op afspraak)

 

KEURMERKEN

with a