SJAAL MET VERHAAL

Sjaals – plaids

Vrolijk word je zeker van het kleurrijke assortiment sieraden, sleutelhangers, tassen, sjaals en plaids en viltproducten uit Nepal en Thailand. Niet alleen door de prachtige kleuren en mooie materialen (katoen, leer, natuursteen, wol en zijde), maar ook door het verhaal achter de sjaal.

Leuk om cadeau te geven, maar zeker net zo leuk voor jezelf!

HET VERHAAL

Het doel van Sjaal met Verhaal is het creëren van werk voor vrouwen in Nepal en Thailand. Dankzij het inkomen dat ze daarmee verdienen kan de kwaliteit van leven voor zowel de vrouw als haar gezin verbeterd worden: beter eten, beter onderwijs en daarmee een betere toekomst.
Inmiddels werkt Sjaal met Verhaal samen met 35 kleine, lokale ondernemers in Nepal en Thailand, die één of twee paar keer per jaar worden bezocht om de contacten te onderhouden. Dankzij deze directe relatie kunnen de producten rechtstreeks geïmporteerd worden door de medewerkers van Sjaal met Verhaal, zonder tussenhandel; direct trade.

Naast het creëren van werk voor vrouwen ondersteunt Sjaal met Verhaal nog een aantal projecten in Nepal, waaronder een kinderhuis in Pokhara en een medische post in Necha.

 

 

 

 

 

 

VERKOOPPUNTEN

  • in de winkel van Veenendaal4Fair aan de Achterkerkstraat 14 in Veenendaal (de Bombardon)
  • in de Stadswinkel Veenendaal – Cultuurfabriek Veenendaal, Kees Stipplein 74 in Veenendaal
  • via de webshop van sjaalmetverhaal.nl

PRODUCENT