Met de overhandiging aan Charlotte van de Veense Swaptas is het ruilen van kleding van start gegaan. Een tas vol gebruikte kleding van een goede kwaliteit. Kleding die jij leuk vindt, haal je eruit en vervolgens stop je er kleding in die je zelf niet meer draagt. Een duurzame maar ook een voordelige manier om je garderobe een update te geven.

Het initiatief is van Veenendal4Fair door aansluiting te zoeken bij Clothing Loop. Via de site www.clothingloop.nl maak je een account aan. Je geeft aan waar je voorkeur naar uitgaat en het Team van vrijwilligers van Veenendaal4Fair zorgt vervolgens dat je wordt gekoppeld aan een groep deelnemers. Maximaal 12 personen per groep.

Voor de dames-, heren– en kinderkleding zijn op dit moment 5 Veense Swaptassen in omloop. Er hebben zich 28 deelnemers aangemeld voor één of meerdere kledingruiltassen.

Met het project Samen Delen zetten we stappen om een duurzame, leefbare wereld voor de volgende generatie te realiseren. Wim van Veenendaal4Fair denk niet té moeilijk als het om duurzaamheid gaat. Alle kleine beetjes helpen. Iedereen kan op zijn of haar manier bijdragen. Bovendien levert het de deelnemers ook een financiële besparing op.

Voor meer informatie of aanmelding kan gemaild worden naar veenseswaptas@veenendaal4fair.nl of kijk op de website www.veenendaal4fair.nl

Contact kan worden opgenomen met Wim Bakker stichting Veenendaal4Fair.

Mobiel: 06 25 42 06 81 of mail naar info@veenendaal4fair.nl

De foto is gemaakt door Wim Bakker.

Artikel delen