Sylvia Uitdenbogaard en Wim Bakker van de stichting Veenendaal4Fair mochten uit handen van Cris van Arkelen directeur bedrijven van Rabobank Vallei & Rijn in Ede een cheque van 5.000 euro ontvangen. Dit bedrag zal worden ingezet om in Veenendaal een Online Platform over duurzaamheid en circulariteit te ontwikkelen. Door en voor jongeren. Wim: onze jongeren maken zich zorgen over onze aarde. Ze willen en kunnen wat doen. Daar wil Veenendaal4Fair bij helpen. Sylvia: We maken samen met de jongeren communicatie waarin zij zelf centraal staan. Wij werken samen met scholen, bedrijven en maatschappelijke organisaties.

In totaal werd € 125.000 verdeeld over 14 duurzame projecten in Vallei en Rijn. Cris van Arkelen: “Samen met onze collega’s, leden en klanten hebben we actief gezocht naar lokale initiatieven en projecten die financiële ondersteuning nodig hadden. De reacties vanuit onze leden en de regio waren overweldigend. Ook de variatie in de aanvragen was mooi om te zien. Uiteindelijk hebben we gekozen om een bijdrage te geven aan veertien fantastische initiatieven die een flinke impuls geven aan een duurzamere regio”.

Voor meer informatie: Wim Bakker Veenendaal4Fair

m. 06 25 42 06 81
e. info@veenendaal4fair.nl

Artikel delen