Jongeren in Veenendaal we hebben jullie nodig! Wil jij ook de wereld een stukje duurzamer en leefbaarder maken? Je kunt iets doen. 

In het centrum van Veenendaal (Passage 24) is Trefpunt #duurzaam gevestigd, een samenwerking tussen Gemeente Veenendaal, Coöperatie ValleiEnergie en Veenendaal4Fair. Het Trefpunt is laagdrempelig. Inwoners van Veenendaal kunnen er binnenlopen voor informatie over energiebesparend wonen en andere lokale initiatieven.

Veenendaal4Fair is een vrijwilligersorganisatie bestaande uit gedreven mensen. Ons doel is mensen bewust te maken van de mogelijkheden die er zijn om eerlijk, duurzaam en verantwoord bezig te zijn.

De vacature in het kort

We gaan werken aan een online jongerenplatform en jij kunt ons helpen. Je werkt in een enthousiast team een gaat aan de slag. 

    • Brainstorm over goede acties die we kunnen oppakken
    • Actief aan de slag met jouw eigen goede idee.
    • Verslaglegging van jouw actie door foto en video reportages
    • Het maken van content voor een projectpagina en social media 

Natuurlijk helpen wij jou met de uitwerking en van jouw krachtige idee en zorgen wij voor een fijn team om mee te werken.

Deze functie kan ook een prima start zijn voor het (weer) opdoen van werkervaring. Veenendaal4Fair draait volledig op vrijwilligers. Gemaakte onkosten worden vanzelfsprekend vergoed.

Is dit iets voor jou? Stuur een e-mail naar info@veenendaal4fair.nl ter attentie van Wim Bakker
of bel Wim op 06 – 25420681 om een afspraak te maken voor een gesprek.

Producten met een verhaal – daar staat Veenendaal4Fair voor!

Artikel delen