Maak kennis met het enthousiaste gezin achter De Veense Wolhandel: Gerrit, Jacqueline, Janneke, Marjon, Cornelia en Julia Valkenburg. Sinds begin 2022 zijn ze gestart met hun wolhandel en inmiddels hebben ze een prachtige collectie opgebouwd. Ontdek hun assortiment bestaande uit heerlijke sloffen, kussens, 4-seizoenen dekbedden, fietszadelhoezen en natuurlijke schapenvachten, allemaal gemaakt van pure schapenwol. En dat is niet alles! Ze bieden ook huidverzorgingsproducten op basis van wolvet (lanoline) aan.

Wat het extra bijzonder maakt, is dat de producten van De Veense Wolhandel vernoemd zijn naar de kinderen van de familie Valkenburg. Zo hebben ze bijvoorbeeld de warme sloffen genaamd “Cornelia”, vernoemd naar één van hun kinderen.

Wil je de prachtige producten van De Veense Wolhandel zelf bewonderen? Goed nieuws! In de maanden mei en juni zijn hun producten volop verkrijgbaar in ons informatiecentrum, het Lokale Duurzame Doelen van het Trefpunt#duurzaam, gelegen aan Passage 24 in Veenendaal. Kom langs en laat je verrassen!

Voor meer informatie over de producten van de Veense Wolhandel bekijk de website: https://veensewolhandel.nl

Locatie: Informatiecentrum Lokale Duurzame Doelen van het Trefpunt#duurzaam, Passage 24 in Veenendaal.

Openingstijd: Woensdag t/m zaterdag, 10:00 – 16:00

Artikel delen