Op woensdag 26 april 2023 start het thema WOL in het Informatiecentrum Lokale Duurzame Doelen, van het Trefpunt#duurzaam, Passage 24 – Veenendaal.

In de maanden april, mei en juni worden er verschillende producten verkocht, kunstwerken tentoongesteld, workshops georganiseerd en informatie verstrekt over de duurzaamheid en nieuwe ontwikkelingen van wol. Wol is namelijk een duurzaam en veelzijdig materiaal dat op verschillende manieren bijdraagt aan de 17 SDG’s (Sustainable Development Goals), ook wel de 17 duurzaamheidsdoelen genoemd. In het informatiecentrum duiken we bij het thema wol in de duurzaamheidsdoelen: 8 – grondstoffen verantwoord inzetten, 9 – innovatie en 12 – verantwoorde consumptie en productie. Kom langs en ontdek hoe WOL kan bijdragen aan een duurzame wereld!

Tijdens dit evenement zullen ook verschillende mensen en producten te vinden zijn die met WOL werken, waaronder kunstenaars Eric Reede en Carla van Laar en Wollaa, eigenaar Ans Gademan. In de komende weken zullen meerdere deelnemers bekendgemaakt worden op onze sociale media en website, dus houd onze kanalen goed in de gaten!

Het Informatiecentrum in het Trefpunt#duurzaam, Passage 24 – Veenendaal is geopend van woensdag t/m zaterdag van 10:00 tot 16:00. Mis het niet en kom langs om de wereld van WOL te ontdekken

Artikel delen