In Veenendaal zullen komende weken weer tal van activiteiten plaatsvinden in het kader van de Duurzaamheidsweken Veenendaal 2022. Laat u informeren en inspireren over de vele duurzame toepassingen.

Download en bekijk hier het Programma DuZa weken duurzaamheidscafe 28 september 2022

Over Veenendaal4Fair

Consumenten en ondernemers bewust van de mogelijkheden om eerlijk, duurzaam en verantwoord bezig te zijn, daar ligt het speerpunt van Veenendaal4Fair. Deze vrijwilligersorganisatie grijpt daarom de Duurzaamheidsweken Veenendaal met beide handen aan om een groot aantal leuke activiteiten op touw te zetten, waar de deelnemers kennismaken met verrassende alternatieven die uitstekend in het dagelijks leven passen. Dat varieert van zelf producten maken en circulariteit in gebruik tot ‘omdenken’ over thema’s als klimaat en ecologische voetafdruk. Nuttig, inspirerend en goed voor zowel de samenleving als de planeet. Veenendaal4Fair verlaagt de drempel voor iedereen die daaraan zijn steentje wil bijdragen.

Voor meer informatie: info@veenendaal4fair.nl

Artikel delen