Op woensdag 28 september 2022 is er weer een Duurzaamheidscafé Veenendaal. Dit maal met een leuke presentatie voor duurzame mode & kleding. Stijntje Jaspers van Fibershed Nederland komt haar verhaal vertellen over de ervaringen in de modewereld. Fibershed Nederland is van mening dat ‘natuurlijk moet (weer) het nieuwe normaal worden!!’.

Ook zullen een aantal Veenendaalse bedrijven en organisaties demonstreren dat zij op een verantwoorde wijze bezig zijn met duurzaamheid & circulariteit. Erg leuk om deze Veensche initiatieven te zien.

Inspiratie, uitwisseling en ontmoeting. Woensdag 28 september om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) in de Cultuurfabriek, Kees Stipplein in Veenendaal. Entree is gratis
Voor meer informatie: info@veenendaal4fair.nl

Bekijk hier de flyer duurzaamheidscafe 28 september 2022

Artikel delen