Wil jij ons visitekaartje zijn?

Word gastvrouw of -heer in ons informatiecentrum 0318 Duurzaam in de Passage in Veenendaal.

In het centrum van Veenendaal (Passage 24) is Trefpunt #duurzaam gevestigd, een samenwerking tussen Gemeente Veenendaal, Coöperatie ValleiEnergie en Veenendaal4Fair. Het Trefpunt is laagdrempelig. Inwoners van Veenendaal kunnen er binnenlopen voor informatie over energiebesparend wonen en Veenendaal4Fair heeft er een geweldig verkooppunt van duurzame producten: DuZa4Fair.

Veenendaal4Fair is een vrijwilligersorganisatie bestaande uit gedreven mensen. Ons doel is mensen bewust te maken van de mogelijkheden die er zijn om eerlijk, duurzaam en verantwoord bezig te zijn. Zonder in te leveren op kwaliteit of gemak. De winkel DuZa4Fair en de producten die er te vinden zijn, vormen het begin van bewustwording en zijn daarom onmisbaar.

De vacature in het kort

Binnen Veenendaal4Fair is plaats voor enkele nieuwe winkelmedewerkers. Wat houdt dat zoal in?

    • Je bent vaak het eerste gezicht dat iemand ziet die het Trefpunt binnenstapt. Een vriendelijke en gastvrije uitstraling is dus belangrijk.
    • Je verkoopt duurzame artikelen en vertelt klanten de verhalen achter de producten.
    • Je zorgt dat de winkel er aantrekkelijk uit blijft zien.
    • Meedenken over de samenstelling van het assortiment van duurzame producten kan ook tot je taak behoren.

Trefpunt #duurzaam is geopend op donderdag tot en met zaterdag. In overleg kun je in het roulatiesysteem worden ingepland voor één of meerdere shifts van 3 uur per week. Eenmaal per maand draai je een shift op zaterdag.

Deze functie kan een prima start zijn voor het (weer) opdoen van werkervaring. Veenendaal4Fair draait volledig op vrijwilligers. Deze functie is dan ook onbezoldigd. Gemaakte onkosten worden vanzelfsprekend vergoed.

Is dit iets voor jou? Stuur een e-mail naar info@veenendaal4fair.nl ter attentie van Mieke Postma
of bel Mieke op 06 – 290 33 199 om een afspraak te maken voor een gesprek.

Producten met een verhaal – daar staat Veenendaal4Fair voor!

Artikel delen