Het Filmhuis Veenendaal vertoont op 16 oktober de documentaire ‘The Hidden Life of Trees’ als bijzondere afsluiting van de Duurzaamheidsweken Veenendaal 2021. Laat je vanuit je bioscoopstoel meenemen naar een verborgen wereld in de bossen.

Vrijwel de hele wereld praat dezer dagen over het milieu. Maar toch lukt het niet altijd om naar de natuur zelf te luisteren. Het is voor Duitse boswachter Peter Wohlleben inmiddels een missie geworden om dit te veranderen. Met zijn non-fictie bestseller ‘Das geheime Leben der Bäume’ (Het geheime leven van de bomen’), een boek dat inmiddels in meer dan veertig landen is verschenen, laat Wohlleben de verborgen wereld van de bossen zien, het zogenaamde ‘Wood Wide Web’ van bomen die met elkaar communiceren.

The Hidden Life of Trees

Genre: documentaire / boekverfilming (Duitsland, 2020)
Regisseur: Jörg Adolph
Hoofdrollen: Peter Wohlleben (zichzelf)
Speelduur: 97 minuten

Zaterdag 16 oktober, 20.00 uur
Spectrum – Kees Stipplein 72, Veenendaal

Koop je tickets via www.filmhuisveenendaal.nl

Bekijk hieronder de trailer:

Artikel delen