Wethouder Marco Verloop liet zich op 9 oktober door Wim Bakker rondleiden over de pop-up expositie Wijs met Afval. In een winkelpand tegenover het nieuwe Trefpunt #duurzaamheid van de gemeente Veenendaal heeft Veenendaal4Fair een breed scala aan circulaire en duurzame producten en initiatieven verzameld. Verloop was aangenaam verrast door de vele mogelijkheden van hergebruik. Ook kunstenaars Pieter & Suzanne kwamen op bezoek en poseerden (even kort zonder mondkapje) bij hun kunstwerk De Spin. Zij raakten ter plekke geïnspireerd door de aluminium stokken en cassettes van de roll-up banners. ‘Die gaan we gebruiken voor een groot kunstproject op basisscholen,’ concludeerden ze enthousiast.

De gratis expositie Wijs met Afval is tot en met 17 oktober geopend op dinsdag tot en met zaterdag van 10.30 tot 16.00 uur.

Artikel delen