Ook voor mensen die al langer zo bewust mogelijk boodschappen doen, blijkt de workshop God in de Supermarkt volop nieuwe inzichten te bieden. Daarbij gaat het organisator en Veenendaler Alfred Slomp niet om boodschappen doen met bijbelteksten in je hoofd, maar om het maken van morele keuzes voor duurzame producten.

Hoe houd je je ecologische voetafdruk zo laag mogelijk? Met de nodige humor, interactie, verrassende dilemma’s en soms confronterende feiten belooft het op woensdag 7 oktober en vrijdag 9 oktober een afwisselende avond te worden. Niet belerend, wel tot nadenken stemmend en bedoeld voor iedereen: met of zonder christelijke achtergrond. Er kunnen per keer 20 mensen terecht, dus meld je direct aan via info@samenduurzaamveenendaal.nl en geef je voorkeur voor een avond op. De zaal is om 19.30 uur open en het programma start om 20.00 uur

Artikel delen