Veenendaal4Fair en Theater Lampegiet namen afgelopen week de gerecyclede zitjes van het theater in gebruik. Aansluitend volgde een gezamenlijke lunch die aangeboden werd door Fair Food & More, het inclusieve cateringbedrijf van DeMaes Cateringservice, Veenendaal4Fair en de Bombardon. Onder het motto “Eerlijk smaakt heerlijk’ verzorgt Fair Food & More de catering van lunches, borrels en buffetten met uitsluitend lokale, regionale, biologische en/of fairtrade producten. Wim Bakker: ‘Veenendaal4Fair heeft al die producten en leveranciers in kaart gebracht. Dick van der Maas verwerkt deze als professionele cateraar, waarbij vrijwilligers van Veenendaal4Fair en medewerkers van de Bombardon meehelpen in de bediening. We hebben al diverse cateringopdrachten mogen uitvoeren voor onder andere gemeente Veenendaal en Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal.’

Naast de mogelijkheid van het boeken van Fair Food & More voor cateringopdrachten, kunnen bedrijven ook terecht bij Veenendaal4Fair voor informatie over duurzame producten voor bijvoorbeeld de bedrijfskantine. ‘Ondernemers willen graag hun medewerkers en gasten duurzame en gezonde lunches of maaltijden aanbieden. Wij kunnen langskomen en aan de hand van een korte scan alternatieve producten en leveranciers benoemen. Want dat is het primaire doel van Veenendaal4Fair: mensen de weg wijzen naar duurzame alternatieven.’ Wie meer wil weten over catering door Fair Food & More of over wil stappen op duurzaam eten en drinken op de zaak, kan mailen naar  info@externalbot.com voor meer informatie.

Artikel delen