Producten met een verhaal. Dat is waar Veenendaal4Fair voor staat!

Als stagiair communicatie & sociale media ontwikkel en ondersteun je onze communicatie. Door jouw enthousiasme en het schrijven van content, werk je mee om de communicatie binnen onze stichting een nieuwe frisse uitstraling te geven. Je brengt verhalen over eerlijke, duurzame en verantwoorde producten tot leven en weet zo méér mensen en ondernemingen aan ons te binden. Je werkt veelal zelfstandig maar kunt ook prima in teamverband functioneren.

Voor de stage kan gebruik worden gemaakt van de kantoorfaciliteiten van Veenendaal4Fair in het centrum van Veenendaal (Passage 24). Maar ook, vanwege de COVID-19 beperkingen, kan er op afstand met Teams of Zoom gewerkt worden. Gemaakte onkosten worden vergoed en een stagevergoeding van € 50,- per maand is mogelijk.

We willen dit jaar graag inzetten op het versterken van het merk; de branding. De website en de sociale mediakanalen moeten een professionele uitstraling krijgen en een meer prominente rol vervullen bij de voorlichting en informatie. En er zijn plannen voor het ontwikkelen van een webshop.

Veenendaal4Fais is als leer-werkbedrijf geregistreerd bij Samenwerkingsorganisaties Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Word jij enthousiast na het lezen van al deze mogelijkheden op het gebied van communicatie en wil je hier een bijdrage aan leveren?

Stuur een e-mail naar info@veenendaal4fair.nl ter attentie van Wim Bakker of bel Wim op 06 – 25420681 om een afspraak te maken voor een gesprek.

Artikel delen