Producten met een verhaal. Dat is waar Veenendaal4Fair voor staat!

Veenendaal4Fair heeft ervoor gezorgd dat Veenendaal een Fairtrade Gemeente is. Daarnaast willen wij het duurzame bewustzijn in Veenendaal verder vergroten. Inwoners van Veenendaal bewuster laten leven. Hen voorzien van informatie over de herkomst van producten zodat ze tot een bewuste keuze kunnen komen om het product wel of niet te kopen of te gebruiken. Zonder in te leveren op kwaliteit of gemak!

We hebben een werkgroep ‘communicatie & storytelling’ welke verantwoordelijk is voor de website, catalogus en zichtbaarheid op sociale media. We vinden het namelijk belangrijk dat het verhaal achter de eerlijke en duurzame producten wordt verteld. Zo kunnen de inwoners van Veenendaal die iets bij ons kopen een bewuste keuze maken.

We zijn daarom op zoek naar een tekstschrijver (vrijwillig)

Wat vragen we?

Is taal zeg maar echt jouw ding? En heb je affiniteit met eerlijke, lokale of duurzame producten? Dan ben jij wellicht de tekstschrijver die we zoeken. Je vindt het belangrijk om onze producten te promoten door vlotte, korte artikelen te schrijven voor de website, hierover te posten op Social Media maar bijvoorbeeld ook voor een persbericht. Je bent dus ook vaardig met Facebook, Twitter en Instagram.

Heb jij een passie voor taal, heb je een klik met de missie en visie van Veenendaal4Fair en ben je gemiddeld 4 uur in de week beschikbaar?

Stuur dan een e-mail naar info@externalbot.com ter attentie van Wim Bakker of bel Wim op 06 – 25420681 om een afspraak te maken voor een gesprek.

Artikel delen