Producten met een verhaal. Dat is waar Veenendaal4Fair voor staat!

Veenendaal4Fair heeft ervoor gezorgd dat Veenendaal een Fairtrade Gemeente is. Daarnaast willen wij het duurzame bewustzijn in Veenendaal verder vergroten. Inwoners van Veenendaal bewuster laten leven. Hen voorzien van informatie over de herkomst van producten zodat ze tot een bewuste keuze kunnen komen om het product wel of niet te kopen of te gebruiken. Zonder in te leveren op kwaliteit of gemak!

Om die bewustwording te stimuleren hebben wij contacten met winkels, horeca, bedrijven en organisaties. Wij kopen ook eerlijke, duurzame en verantwoorde producten in bij leveranciers en groothandelsbedrijven. Al deze partijen moeten met regelmaat geïnformeerd worden over onze plannen en interesses naar nieuwe producten. Maar het is ook zaak om dit netwerk te blijven uitbreiden en nieuwe contacten te leggen.

Hiervoor zijn we op zoek naar een relatiebeheerder(vrijwillig).

Wat vragen we?

Ben jij een echte netwerker, praat je gemakkelijk met mensen en kun jij jouw enthousiasme goed overbrengen? Heb jij interesse in duurzame en eerlijke producten? Vind jij het heerlijk om op pad te gaan naar winkels, horecazaken, bedrijven en organisaties om hen te informeren over de voordelen van duurzame producten? Dan ben jij wellicht onze nieuwe relatiebeheerder.

Door deze voorlichting te verzorgen en te helpen met activiteiten op dit vlak lever je een belangrijke bijdrage aan onze missie – visie van Veenendaal4Fair en de branding van het merk. Voor deze functie schatten wij in dat je een 2 uur per week bezig bent.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten over deze functie? Stuur een e-mail naar info@externalbot.com ter attentie van Wim Bakker of bel Wim op 06 – 25420681 om een afspraak te maken voor een gesprek.

Artikel delen