Lijkt het je leuk om in ons naaiatelier aan de slag te gaan? Kun je goed zelfstandig werken, maar ook samenwerken met collega’s? Dan komen we graag in contact met jou! Ervaring is een pluspunt, maar zeker géén voorwaarde.

Veenendaal4Fair is gevestigd op de eerste verdieping van het pand Passage 24 in het centrum van Veenendaal. Daar zit ook ons naaiatelier. Ingericht om mensen werkervaring te laten opdoen, de kans te bieden een vak te leren en –wellicht– het vinden van een baan. Door training on the job leren de deelnemers het textiel-vak kennen. Er zijn lessen over naaitechnieken, maar ook over bijvoorbeeld patroontekenen, knippen en kennis van textielwaren. Aan het einde van het traject ontvangen de deelnemers een certificaat voor deelname en opgedane kennis.

In het Circulair Atelier maken we bijzonder producten in kleine oplagen. Alles van (rest)materialen zoals spijkerbroeken, linnen, reclamedoeken e.d. Zo maken we van “afval” weer nieuwe producten.

De vacature in het kort

In het naaiatelier is plaats voor enkele nieuwe medewerkers. Ervaring is absoluut niet nodig. Belangrijker is dat je het leuk vindt om iets te leren en actief bezig te zijn met leuke producten en verschillende materialen. 

Is dit iets voor jou? Stuur een e-mail naar info@veenendaal4fair.nl ter attentie van Mieke Postma
of bel Mieke op 06 – 290 33 199 om een afspraak te maken voor een gesprek.

Producten met een verhaal – daar staat Veenendaal4Fair voor!

Artikel delen