Producten met een verhaal. Dat is waar Veenendaal4Fair voor staat!

Veenendaal4Fair heeft ervoor gezorgd dat Veenendaal een Fairtrade Gemeente is. Daarnaast willen wij het duurzame bewustzijn in Veenendaal verder vergroten. Inwoners van Veenendaal bewuster laten leven. Hen voorzien van informatie over de herkomst van producten zodat ze tot een bewuste keuze kunnen komen om het product wel of niet te kopen of te gebruiken. Zonder in te leveren op kwaliteit of gemak!

Veenendaal4Fair is gevestigd op de 1ste verdieping van het pand Passage 24 in het centrum van Veenendaal. Daar zit ook ons naaiatelier. Ingericht om mensen werkervaring te laten opdoen, de kans te bieden een vak te leren en -wellicht- het vinden van een baan. Door middel van ‘training on the job’ leren de mensen het textiel vak. Er wordt o.a. lesgegeven in technieken en kennis van textielwaren. Aan het einde van het traject ontvangen de deelnemers een certificaat voor de deelname en de opgedane kennis.

In ons naaiatelier worden in kleine oplagen bijzonder producten gemaakt van (rest)materialen zoals spijkerbroeken, linnen, reclamedoeken e.d. Zo maken we van oude materialen weer nieuwe producten.

Voor ons naaiatelier zoeken wij een medewerker (vrijwillig). Ervaring op een naaiatelier is absoluut niet nodig.

Wat vragen wij?

Lijkt het je leuk om in ons naaiatelier aan de slag te gaan? Heb je mogelijk al ervaring in de textielbranche? Kun je goed zelfstandig werken, maar ook samenwerken met een collega? Dan komen we graag in contact met jou!

Nogmaals. Ervaring is een pluspunt, maar géén voorwaarde. Je motivatie en interesse wél om actief bezig te zijn met leuke producten en verschillende materialen.

Ben je geïnteresseerd in deze functie en wil je meer informatie over de mogelijkheden stuur een mail naar info@externalbot.com ter attentie van Wim Bakker of bel hem op 06 – 25420681.

Artikel delen