Op zoek naar een Inkoper eerlijke producten (vrijwillig).

Producten met een verhaal. Dat is waar Veenendaal4Fair voor staat!

Veenendaal4Fair heeft ervoor gezorgd dat Veenendaal een Fairtrade Gemeente is. Daarnaast willen wij het duurzame bewustzijn in Veenendaal verder vergroten. Inwoners van Veenendaal bewuster laten leven. Hen voorzien van informatie over de herkomst van producten zodat ze tot een bewuste keuze kunnen komen om het product wel of niet te kopen of te gebruiken. Zonder in te leveren op kwaliteit of gemak!

Binnen onze stichting hebben we diverse werkgroepen. Eén daarvan is de werkgroep ‘winkels & webshop’. Zij zijn verantwoordelijk voor de samenstelling van ons assortiment van Wereldwinkel4Fair (Achterkerkstraat 14) en die van duurzame producten: DuZa4Fair(Passage 24).

Voor deze werkgroep zoeken wij versterking in de vorm van een inkoper eerlijke producten (vrijwillig).

Wat vragen we?

Ben jij op de hoogte van nieuwe duurzame trends? Of vind je het leuk om je daarin te verdiepen en op zoek te gaan naar nieuwe producten die wij kunnen verkopen? Dan zoeken wij jou! Wij breiden namelijk graag ons assortiment uit met eerlijke, lokale, regionale en duurzame producten. Zo blijven we vernieuwen en vullen we onze winkels en website met mooie producten.

Als inkoper maak je deel uit van een team. Jullie maken samen afspraken over de te verdelen taken. Voor deze functie ben je minimaal 4 uur per week beschikbaar.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten over deze functie? Stuur een e-mail naar info@externalbot.com ter attentie van Wim Bakker of bel Wim op 06 – 25420681 om een afspraak te maken voor een gesprek.

Artikel delen