Producten met een verhaal. Dat is waar Veenendaal4Fair voor staat!

Veenendaal4Fair heeft ervoor gezorgd dat Veenendaal een Fairtrade Gemeente is. Daarnaast willen wij het duurzame bewustzijn in Veenendaal verder vergroten. Inwoners van Veenendaal bewuster laten leven. Hen voorzien van informatie over de herkomst van producten zodat ze tot een bewuste keuze kunnen komen om het product wel of niet te kopen of te gebruiken. Zonder in te leveren op kwaliteit of gemak!

In het centrum van Veenendaal (Passage 24) is vorig jaar Trefpunt #duurzaam geopend. Dit is een samenwerking tussen Gemeente Veenendaal, Coöperatie ValleiEnergie en Veenendaal4Fair. Inwoners van Veenendaal kunnen in het Trefpunt informatie vinden rondom energiebesparend wonen en Veenendaal4Fair heeft er een geweldig verkooppunt van duurzame producten: DuZa4Fair

Graag ontvangen wij alle bezoekers van het Trefpunt met een warm en hartelijk welkom en daarvoor zijn wij op zoek naar een gastvrouw/-heer (vrijwillig).

Wat vragen we?

Ben jij gastvrij en vind je het belangrijk mensen warm te ontvangen dan is deze functie wellicht iets voor jou.

De samenwerking van Veenendaal4Fair en Coöperatie ValleiEnergie maakt dat er een gevarieerd takenpakket met afwisselende werkzaamheden zijn. De belangrijkste taak is dat jij als gastvrouw /-heer zorgt voor de ontvangst van iedereen die het Trefpunt bezoekt. Afhankelijk van de vraag van de klant wordt deze verwezen naar een Energie Ambassadeur, verkoop jij een artikel uit de winkel of serveer jij een kopje koffie of thee. Ook licht administratief werk kan deel uitmaken van je takenpakket.

Trefpunt #duurzaam is geopend van donderdag tot en met zaterdag. In overleg kun je in het roulatiesysteem worden ingepland voor één of meerdere shifts van 3 uur per week. Eenmaal per maand is er een shift op de zaterdag.

Deze functie kan ook een prima start zijn voor het (weer) opdoen van werkervaring.

Ben jij geïnteresseerd of wil je meer weten over deze functie? Stuur een e-mail naar info@externalbot.com ter attentie van Wim Bakker of bel Wim op 06 – 25420681 om een afspraak te maken voor een gesprek.

Artikel delen