Producten met een verhaal. Dat is waar Veenendaal4Fair voor staat!

Veenendaal4Fair heeft ervoor gezorgd dat Veenendaal een Fairtrade Gemeente is. Daarnaast willen wij het duurzame bewustzijn in Veenendaal verder vergroten. Inwoners van Veenendaal bewuster laten leven. Hen voorzien van informatie over de herkomst van producten zodat ze tot een bewuste keuze kunnen komen om het product wel of niet te kopen of te gebruiken. Zonder in te leveren op kwaliteit of gemak!

Veenendaal4Fair kent een aantal takken. We hebben een kernteam dat verantwoordelijk is voor de dagelijkse aansturing van de organisatie. Er zijn verder een aantal werkgroepen actief. Zoals de werkgroep ‘communicatie & storytelling’ welke verantwoordelijk is voor de website en zichtbaarheid op sociale media. Een werkgroep die het assortiment samenstelt en beheert van de Wereldwinkel4Fair (Achterkerkstraat 14) en onze nieuwe locatie DuZa4Fair (Passage 24). En tenslotte hebben we een werkgroep ‘zakelijke markt’ welke verantwoordelijk is voor het onderhouden van contacten met ondernemers en ook maatschappelijk betrokken en duurzame catering aanbiedt

Om al onze activiteiten -op afstand- in goede banen te leiden zijn we op zoek naar uitbreiding van ons bestuur. Er is plaats voor twee nieuwe bestuursleden (vrijwillig). In onderling overleg zullen de taken/ functies binnen het bestuur worden verdeeld.

Wat vragen we?

Vind je het belangrijk dat mensen bewuster gaan leven en duurzame keuzes maken? Dat Fairtrade maar ook lokale, regionale en duurzame producten eigenlijk de standaard moeten worden? Kan je goed het overzicht behouden en de lijnen mee helpen uitzetten, zodat onze werkgroepen goed begeleid worden? Heb jij tijd om hierover mee te denken en ben je gemiddeld 4 uur per maand beschikbaar? Kom dan eens praten over een bestuursfunctie bij Veenendaal4Fair!.

Stuur een e-mail naar info@externalbot.com ter attentie van Wim Bakker of bel Wim op 06 – 25 42 06 81 om een afspraak te maken voor een gesprek.

 

 

Artikel delen